Gastenverblijf

Gastenverblijf de Elferink Hoeve ‘Waar een ieder meer dan welkom is.’

Sfeervol en doelmatig ingericht met een fantastisch uitzicht over de landerijen en het bos aan de overkant.

Vlakbij het lieflijke dorpje De Glind met veel kleinschalige recreatie. Midden in de natuur en toch centraal in Nederland.

We hebben ons best gedaan de ruimte aan te passen aan verschillende types mensen: vrolijke mensen, rustige mensen, drukke mensen, stille mensen, lange mensen, korte mensen, zittende mensen en rijdende mensen. Want het aanrecht is onderrijdbaar en in hoogte verstelbaar, een rolstoel kan er manoeuvreren, de sta-op stoel staat voor u klaar, de badkamer is ruim en comfortabel, er ligt stro in de stal voor uw paard en het solarium voor uw paard loopt al warm.

Heeft u nog andere wensen? Wij vervullen ze in alle redelijkheid graag.

De ruimte biedt: een ruim woonverblijf, een tweepersoons slaapkamer, een badkamer met toilet, wastafel, een douche én een bad, een vide waar twee bedden klaar staan maar waar best een matras bij kan. Voor het verblijf is een ruime boomgaard met een terras op het zuiden waar u de zonnestralen de hele dag kunt voelen en kunt genieten van een prachtig uitzicht over de landerijen enerzijds en van het bos 30 meter verderop anderzijds. Op deze unieke plek is ’s nachts nog een prachtige sterrenhemel te bewonderen. De benedenruimte is geheel voorzien van vloerverwarming en is zonder drempels. Naast de tuin is de groentetuin waar de heerlijke geuren van alles wat een moestuin biedt opstijgen en die u, naast de hartelijkheid van de familie Elferink, een aangenaam verblijf op het platteland garanderen.

De aanpassingen voor een rolstoel bestaan uit het in hoogte verstelbare en onderrijdbare aanrecht, voldoende manoeuvreerruimte, beugels bij het toilet, een Etac Swift douchestoel met afneembare

armleuningen en rugleuning, goed bereikbare stopcontacten en lichtknoppen en uiteraard zijn er geen drempels. Mocht het zo zijn dat er ander aangepast meubilair nodig is neemt u dan contact op met ons op want dankzij de hulp van Johan van www.zorghulpmiddelen.nu kan er veel. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Johan om te overleggen wat er mogelijk is. Aan ons de taak dat het klaar staat zodra u aankomt.    

    

Heeft u er al zin in, zijn er speciale wensen, zijn er nog vragen of wilt u meteen boeken?

Neem dan vooral contact op.

E mail: elferink@elferinkhoeve.nl

Tel.: 06-20228513

Of reserveer via onderstaande link.

Voor een enkele nacht betaalt u € 105,=. Maar we hopen natuurlijk dat u langer blijft dus twee nachten of meer kost € 95,= per nacht.

Arrangementen.

U kunt kiezen voor het mooi weer arrangement, het rode bessen arrangement, het mooie luchten arrangement, het paddenstoelen arrangement of misschien wilt u het rabarber arrangement.

Wij adviseren u het ‘Wees welkom arrangement’. De natuur kunnen wij niet beïnvloeden maar wij staan garant voor een gastvrij verblijf op de Elferink Hoeve.

Let wel.

Uw huisdier kan helaas niet meekomen en binnen roken is niet toegestaan.

Informatie betreffende restaurants, winkels en recreatie in de omgeving.

Reserveren kan hier.
Reserveren bij bed en breakfast Elferink Hoeve in Woudenberg