TIME-IN

Bent u toe aan een time out? Neem een time-in!

 

Kom tot rust gedurende 24 uur op de Elferink Hoeve.

U brengt uw dag door op de boerderij en verblijft in het gastenverblijf.   

Gea ontvangt u in de ruime keuken van de Hoeve met een lekkere kop koffie of thee. Daarna volgt een rondleiding over het erf en neemt u uw intrek in het gastenverblijf wat uw veilige haven is om even tot u zelf te komen gedurende uw verblijf op de Hoeve.

In overleg met Gea beslist u wat uw manier is om uw gedachten te verzetten. Misschien is dat wandelen, werken in de tuin of op het land of aan de slag met de paarden of pony’s.
U luncht eenvoudig gewoon in de keuken met een boterham met een vers eitje, een plakje kaas, pindakaas of hagelslag. U vervolgt de middag op een door u gekozen wijze. U sluit de dag af met een diner in een restaurant van uw voorkeur. Sjiek, eenvoudig, pannenkoeken, pizza, ….. het is úw dag.
Na het diner trekt u zich terug in het gastenverblijf om de gelegenhied te hebben de dag te overdenken of lekker te ontspannen. Of geniet in de tuin van de laatste zonnestralen of een prachtige sterrenhemel.
De volgende dag sluit u af met een heerlijk ontbijt en een afrondend gesprek met Gea om daarna opgeladen weer huiswaarts te keren.

En ….. wellicht weer eens terug te keren.

Gea is uw coach gedurende uw tijd op de Hoeve.
Laat u verder verassen door wat er op uw pad komt.

Samen een eindje op.