Zorgboerderij.

Samen een eindje op.

Samen een eindje op lopen met een mens in de dop. Het verschil mogen maken, hoe klein dan ook. Dat is mijn missie.

Met mijn achtergrond als boerendochter werkend en levend op onze kleinschalige boerderij en met de ruime ervaring als leerkracht op een school voor kinderen met taal- / spraakproblemen en met kinderen met leer -/opvoedingsmoeilijkheden is het mijn uitdaging jeugdigen te begeleiden in hun ontwikkeling. Vertrouwd aan de keukentafel en gebruik makend van de rust en de uitdaging die het platteland biedt.

De natuur en de dieren op de boerderij coachen daarbij. Ze laten dingen gebeuren die de input kunnen zijn om kinderen te begeleiden hun zelfvertrouwen te herwinnen, frustratiegrenzen te verleggen en het competentiegevoel aan te wakkeren. Veiligheid, waardering en zelfontplooiing zijn 3 belangrijke aspecten van de kernbehoeften van een mens.

Hieraan bijdragen. Dat is waar ik voor sta.

Lukt het op school even niet of even niet meer of is een trauma zo groot dat dat je functioneren in de weg staat dan is er een plekje aan de keukentafel voor jou. 

Omdat ik volledig bevoegd onderwijzeres ben kan ik je ook begeleiden met je schoolwerk als je daar weer aan toe bent. Graag werk ik samen met je huidige of toekomstige school en als dat niet kan heb ik voldoende ervaring en materiaal om zelf een onderwijsprogramma samen te stellen.

Even een time out nodig? 

Neem dan vooral contact op.

Dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Gea Elferink – ten hoeve

06-20228513

Samen een eindje op.