Gastenverblijf

Gastenverblijf de Elferink Hoeve ‘Waar een ieder meer dan welkom is.’

Sfeervol en doelmatig ingericht met een fantastisch uitzicht over de landerijen en het bos aan de overkant.

Vlakbij het lieflijke dorpje De Glind met veel kleinschalige recreatie. Midden in de natuur en toch centraal in Nederland.

We hebben ons best gedaan de ruimte aan te passen aan verschillende types mensen: vrolijke mensen, rustige mensen, drukke mensen, stille mensen, lange mensen, korte mensen, zittende mensen en rijdende mensen. Want het aanrecht van de keuken is onderrijdbaar en in hoogte verstelbaar, een rolstoel kan er manoeuvreren, de sta-op stoel staat voor u klaar en de badkamer is ruim en comfortabel.

Heeft u nog andere wensen? Wij vervullen ze in alle redelijkheid graag.

De ruimte biedt: een ruim woonverblijf met volledig ingerichte keuken met een kleine vaatwasmachine en een combimagnetron, een tweepersoons slaapkamer, een badkamer met toilet, wastafel, een douche én een bad en een vide waar twee bedden klaar staan. Voor uw kleintje is er een kinderbed en een kinderstoel. Voor het verblijf is een ruime boomgaard met een terras op het zuiden waar u de zonnestralen de hele dag kunt voelen en kunt genieten van een prachtig uitzicht over de landerijen enerzijds en van het bos 30 meter verderop anderzijds. Op deze unieke plek is ’s nachts nog een prachtige sterrenhemel te bewonderen. De benedenruimte is geheel voorzien van vloerverwarming en is zonder drempels. Naast de tuin is de groentetuin waar de heerlijke geuren van alles wat een moestuin biedt opstijgen en die u, naast de hartelijkheid van de familie Elferink, een aangenaam verblijf op het platteland garanderen.

De aanpassingen voor een rolstoel bestaan uit het in hoogte verstelbare en onderrijdbare aanrecht, voldoende manoeuvreerruimte, beugels bij het toilet, een Etac Swift douchestoel met afneembare

armleuningen en rugleuning, goed bereikbare stopcontacten en lichtknoppen en uiteraard zijn er geen drempels.  

Heeft u ander hulpmiddelen nodig? Wij hebben goede ervaringen met het bedrijf Vegro.

Heeft u er al zin in, zijn er speciale wensen, zijn er nog vragen of wilt u meteen boeken?

De kosten voor een verblijf op de Elferink Hoeve zijn €135,= per nacht maar kunnen variëren afhankelijk van het aantal personen en of u wat langer blijft.

Neem dan vooral contact op.

Klein Moorst 12A

3931 ND Woudenberg

E mail: elferink@elferinkhoeve.nl

Tel.06-20228513

Of reserveer via onderstaande link. U komt dan op de site van bedandbreakfast 

Arrangementen.

U kunt kiezen voor het mooi weer arrangement, het rode bessen arrangement, het mooie luchten arrangement, het paddenstoelen arrangement of misschien wilt u het rabarber arrangement.

Wij adviseren u het ‘Wees welkom arrangement :)’. De natuur kunnen wij niet beïnvloeden maar wij staan garant voor een gastvrij verblijf op de Elferink Hoeve.

Let wel.

Uw huisdier kan helaas niet meekomen en binnen roken is niet toegestaan.

Informatie betreffende restaurants, winkels en recreatie in de omgeving.

Reserveren kan hier.

Reserveren bij bed en breakfast Elferink Hoeve in Woudenberg

Samen een eindje op.